Links

Installatiebedrijf Dekker BV doet zaken met de volgende leveranciers en groothandels. Ook vind u hier links naar soorten sanitair en cv-ketels. Als uw merk of soort er niet bij staat helpen wij u graag persoonlijk verder!

Cv-ketels en radiatoren:

Ketels:

ATAG
Je proeft de klasse. ATAG levert topproducten, perfectie in kwaliteit en gebruiksgemak; puur ATAG. Op alle ATAG toestellen heeft u 5 jaar garantie op onderdelen en een mogelijkheid om dit te verlengen tot 10 jaar! Wilt u een toestel leasen klik dan hier.

REMEHA

Remeha heeft met de Tzerra een kleine krachtpatser en een grotere broer/zus voor de zwaardere klussen.

Ook andere merken leveren en plaatsen wij. Neem hiervoor contact met ons op, of kom even langs voor advies op maat!!

Radiatoren:

RADIATOREN

De grootste consumenten-informatiesite van Nederland op het gebied van centrale verwaming-installaties, (design) radiatoren, CV-ketels, combiketels, boilers, vloerverwarming, airconditioning, luchtverwarming, ventilatie, convectorputten en nog veel meer.

GLOBAL

Onder de merknaam Global levert DRL Swiss Trading deze aluminium radiatoren die echte sfeermakers zijn. Ze komen door hun strakke vormgeving uitstekend tot hun recht in zowel moderne als klassieke interieurs. Global radiatoren vormen een sfeervolle warmtebron in huis of op kantoor. Voor eventueel Stadsverwarming komen deze radiatoren niet in aanmerking!!

VASCO

Vasco is een leverancier voor mooie oplossingen voor uw woon- en leefvertrekken maar ook voor de douche en badruimten.

INSTAMAT

Instamat, de mooiste warmte om te wonen en te werken.

JAGA

Jaga Design radiatoren hebben alle soorten en maten voor u hele woning.

ZEHNDER

Zehnder is de leverancier voor erg mooie kolomradiatoren. Maar ook voor decorradiatoren en maatwerk bent u bij hun aan het goede adres.

LAURENS

Laurens is een begrip in nostalgische radiatoren, deze in gietijzer maar ook in de moderne materialen.

Sanitair en kranen

Sanitair:

Wastafels, badkuipen, douche’s enzovoort:

SPHINX

Als vooraanstaande Europese fabrikant ontwikkelt, produceert en verkoopt Sphinx kranen, multi-functionele douches – stoomcabines, baden en sanitaire artikelen van keramisch materiaal, voor alle verschillende smaken en behoeftes van de consument.

DURAVIT

Een sanitair product welke diverse prijzen over de hele wereld heeft gewonnen. Het is ook een product waar bekende designer namen aan zijn verbonden, zoals Philippe Starck, Michael Graves en vele anderen.

VILLEROY&BOCH

Een sanitair fabrikant welke zijn tijd ver vooruit is. Mede het Wellness assortiment is een geweldig product en dus een wereldwijd succes

NOVELLINI

Zoekt u een douche of badafscherming, dan is Novellini een koploper. Maar ook voor baden, douchebakken en whirlpool/stoomdouches is dit een juist adres met een verdragende service!
Kranen en Armaturen

HANSGROHE

“Uw leven. Uw stijl. Uw badkamer”. Van waardevolle designkranen tot bijpassende douches tot elegante accesoires.

DAMIXA

“Wij zijn straight forward! Wij zijn anderen steeds één stap voor door ons buiten de gebaande paden te begeven……… the Damixa way”

VENLO

Specifieke produktiekenmerken zijn de Venlo Ideal Standaard group niet onbekend!

DORNBRACHT

Armaturen, Accesoires, Interiors, Culture Projects. Zeer exclusief merk welke kwalitatief zeer goed te noemen is. Een produkt welke door vooraanstaande architecten steeds vaker worden voorgeschreven.

KLUDI

Een van oudsher zeer gerenommeerd kranen merk, welke tot op heden nog de oudste onderdelen op voorraad heeft liggen.

GROHE

Friedrich Grohe is een topmerk, welke met de tijd meegaat. Een kenmerk van Grohe is degelijkheid en uitstraling.

De St. James Collection dankt haar naam aan het St. James Palace in Londen en wordt reeds vele jaren internationaal alom gewaardeerd vanwege haar exclusieve uitstraling en kwaliteit.

stjames

 

Na de verwoestende brand in 1992 selecteerde ook het Engelse Koningshuis de St. James Collection voor de restauratie van haar 124 badkamers in het Royal Windsor Castle in Engeland. Ook het beroemde Oxford Kings College koos voor haar Hall of Residence de collectie van St. James, evenals de vermaarde ***** Orient Express Hotel Group en andere vermaarde Hotels.
St. James sanitair en kranen zijn aangepast aan de Nederlandse eisen van vandaag.